AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabakta incir görmek

Kahve falında tabakta incir görmek

Kahve falında tabakta incir görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize yorulmaktadır.

Kahve falında tabakta incir gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce konuyu tam olarak kavramak için, söylenenlere kulak vermelisiniz.

Kahve falında tabakta incir görmek daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, ruh sağlığının bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında incir ağacından incir koparmak insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında incir reçeli pişirmek çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ballı incir görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında kayısı ve incir görmek bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine işarettir.

Kahve falında incir toplayan birini görmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında incir ve dut görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birinden incir almak düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir