AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayısı ve incir görmek

Kahve falında kayısı ve incir görmek

Kahve falında kayısı ve incir görmek sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına delalettir.

Kahve falında kayısı ve incir gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun sonra kural dışı ilişkilere eğilimlisiniz.

Kahve falında incir kayısı yemek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, bir sebeple çok zorlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında incir ve kayısı yemek onunla kardeşten daha yakın olacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında kayısı ve incir görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, kendi işinin sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında kuru kayısı yemek görmek hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında gün kurusu kayısı görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında pazardan kayısı almak sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, bir takım sorunlar çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın kayısı görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin kayısı verdiğini görmek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir