AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabak yıkamak

Kahve falında tabak yıkamak

Kahve falında tabak yıkamak hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, hem itibar edineceğine, şansın ve bahtının da açılacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, gülen yüzünün solacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabak yıkamak gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkinizi mutlu bir sonuçla noktalamak isteyebilirsiniz.

Kahve falında suda tabak yıkamak kazancını katbekat arttıracağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz tabak yıkamak rütbesinin artacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli tabak yıkamak hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında tabak yıkamak geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına delalettir.

Kahve falında porselen tabak yıkamak kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına alamet eder.

Kahve falında bardak tabak yıkamak onlara galip geleceğine, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine işarettir.

Kahve falında tabak yıkadığını görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulaşık bardak tabak yıkadığını görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir