AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda tabak yıkamak

Kahve falında suda tabak yıkamak

Kahve falında suda tabak yıkamak zor zamanların sona ereceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suda tabak yıkamak gördüyseniz:

  • Yeni başalayacak olan bir ilişki bir yana süregelen ilişkilerinizde bile anlaşmazlıklara açıksınız.

Kahve falında suda tabak yıkamak hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı inanılır.

Kahve falında bulaşık bardak tabak yıkadığını görmek böylece kendine güveneceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında kirli tabak yıkamak bir anda atılıma geçeceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında tabak yıkamak hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına delalettir.

Kahve falında beyaz tabak yıkamak ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bardak tabak yıkamak daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına alamet eder.

Kahve falında porselen tabak yıkamak rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabak yıkadığını görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, başarılarının kalıcı olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir