AnaSayfa / Genel / Kahve falında porselen tabak yıkamak

Kahve falında porselen tabak yıkamak

Kahve falında porselen tabak yıkamak sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında porselen tabak yıkamak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan haberler, olaylar veya durumlar hızlı hareket etmeyi gerektirebilir.

Kahve falında porselen tabak yıkamak huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiçekli porselen tabak görmek gerekirse özür dileneceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında porselen beyaz tabak görmek elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında kırık porselen tabak görmek sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında porselen tabak almak üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında porselen tabak kırıldığını görmek pek çok fırsatı kaçıracağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında porselen tabak kırmak görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz porselen tabak görmek yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir