AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabak yıkadığını görmek

Kahve falında tabak yıkadığını görmek

Kahve falında tabak yıkadığını görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, tüm sorunlarının biteceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına işarettir.

Kahve falında tabak yıkadığını gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizin için önemli olabilecek ya da sevdiklerinizle ilgili önemli gelişmeler olmaktadır.

Kahve falında suda tabak yıkamak hasadının tarlasında kalacağına, çok büyük paralar kazanacağına delalettir.

Kahve falında beyaz tabak yıkamak kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine inanılır.

Kahve falında kirli tabak yıkamak ayrılık yaşanacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tabak yıkadığını görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine rivayet eder.

Kahve falında tabak yıkamak rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bardak tabak yıkamak iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulaşık bardak tabak yıkadığını görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına delalettir.

Kahve falında porselen tabak yıkamak herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir