AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli tabak yıkamak

Kahve falında kirli tabak yıkamak

Kahve falında kirli tabak yıkamak çok büyük adımlar atılacağına, çok büyük bir işe girileceğine, cesaretini yeninden toplayacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli tabak yıkamak gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalar veya toplu bir ödeme söz konusu olabilir ya da elinize maddi gelirlerinizi arttırmanızı sağlayacak fırsatlar geçebilir.

Kahve falında kirli tabak yıkamak sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli porselen tabak görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirli tabak görmek ayrılık yaşanacağına, ününün çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli tabaklar görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine inanılır.

Kahve falında kirli tabak toplamak hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bardak tabak yıkamak yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine inanılır.

Kahve falında suda tabak yıkamak problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tabak yıkamak aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, dertlerinin dermanını bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir