AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişini kırmaya çalışmak

Kahve falında dişini kırmaya çalışmak

Kahve falında dişini kırmaya çalışmak zaman zaman kişiyi ezeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişini kırmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Karşı harekete geçmeniz veya olayı engellemeniz gerekebilir.

Kahve falında dişini kırmaya çalışmak isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, bazı kaynakların tükeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tabak kırmaya çalışmak çok sıkıntı çekeceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında cam kırmaya çalışmak kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, kısmetlerinden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavga etmeye çalışmak çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, kazancının tükenmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliye ulaşmaya çalışmak ters giden bazı durumların düzeltileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında belediyede çalışmak sıkıntılı durumlar yaşayacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında karısını öldürmeye çalışmak sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında cezaevinde çalışmak işlerin büyük başarılar getireceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir