AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kırmaya çalışmak

Kahve falında cam kırmaya çalışmak

Kahve falında cam kırmaya çalışmak eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, borcunun kalmayacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam kırmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişiyle gelecek planları yapabilirsiniz.

Kahve falında cam kırmaya çalışmak kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında dişini kırmaya çalışmak yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında tabak kırmaya çalışmak kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, birlikteliğe başlayacağına yorulur.

Kahve falında camdan atlamaya çalışmak moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabeyi görmeye çalışmak huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında hacca gitmeye çalışmak kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı ülkede çalışmak gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir şey çalmaya çalışmak hayatının bir anda renkleneceğine, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir