AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabak dolusu yemek

Kahve falında tabak dolusu yemek

Kahve falında tabak dolusu yemek yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, dertlerine çare bulacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabak dolusu yemek gördüyseniz:

  • Meslek hayatınıza dikkat edin.

Kahve falında tabak dolusu yemek görmek edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabak dolusu yemek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sofra dolusu yemek görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tencere dolusu yemek görmek sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına tabir olunur.

Kahve falında oda dolusu yemek görmek sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında tepsi dolusu yemek görmek büyük tartışmalar yaşayacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında masa dolusu yemek daha çok çalışılacağına, işinden çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında tencereler dolusu yemek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir