AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabak çanak kırmak

Kahve falında tabak çanak kırmak

Kahve falında tabak çanak kırmak güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, özel muamele göreceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabak çanak kırmak gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminizin olası potansiyeli üzerine düşünmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında tabak çanak kırmak verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tabak çanak satın almak eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tabak çanak almak karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında çanak çömlek kırmak başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çanakkale şehitlik görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bakır çanak görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında gümüş çanak görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında çanakkaleye gittiğini görmek kendi işini kurmak için adım atacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir