AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabak içinde yemek görmek

Kahve falında tabak içinde yemek görmek

Kahve falında tabak içinde yemek görmek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine delalet eder.

Kahve falında tabak içinde yemek gördüyseniz:

  • Baskılar sıkıcı olabilir.

Kahve falında tabak içinde yemek görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına inanılır.

Kahve falında tabağın içinde yılan görmek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, mevlit okutacağına işaret eder.

Kahve falında tabak içinde balık görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında tabak içinde pilav görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabağın içinde balık görmek lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında tabak içinde süt görmek aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca delalettir.

Kahve falında tabak içinde altın görmek ruhani önderlik yapacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bir tabak pilav yemek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir