AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabak içinde balık görmek

Kahve falında tabak içinde balık görmek

Kahve falında tabak içinde balık görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, işinde terfi alacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında tabak içinde balık gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerle ilgili konularda istenmeyen gelişmeleri engellemek için dikkatli davranmanızda fayda var.

Kahve falında tabak içinde balık görmek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine işaret eder.

Kahve falında tabağın içinde balık görmek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına delalettir.

Kahve falında tabak içinde altın görmek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına alamet eder.

Kahve falında tabağın içinde yılan görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına inanılır.

Kahve falında tabak içinde yemek görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında tabak içinde süt görmek tazeleneceğine ve şifa bulacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabak içinde pilav görmek canını sıkılacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine alamet eder.

Kahve falında tabakta pişmiş balık görmek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir