AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabağın içinde balık görmek

Kahve falında tabağın içinde balık görmek

Kahve falında tabağın içinde balık görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya delalet etmektedir.

Kahve falında tabağın içinde balık gördüyseniz:

  • Romantizm ön planda veya sevgi içerikli ilişkiler stresi azaltabilir.

Kahve falında tabağın içinde balık görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında tabak içinde balık görmek sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabak içinde altın görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında tabak içinde süt görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında tabak içinde pilav görmek mutluluğunun da artacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında tabak içinde yemek görmek hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabağın içinde yılan görmek daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına delalettir.

Kahve falında tabakta balık yemek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir