AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabak içinde pilav görmek

Kahve falında tabak içinde pilav görmek

Kahve falında tabak içinde pilav görmek çok rahat bir hayata adım atacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında tabak içinde pilav gördüyseniz:

  • Yeni alanlara ilgi duyabilir, yeni dünyalar veya felsefeler keşfedebilir, yeni çevrelere girebilir ya da merak ettiğiniz konularda tatmin olma amaçlı bazı araştırmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında tabak içinde pilav görmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabağa pilav koymak büyük bir kazanç elde edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına yorulur.

Kahve falında bir tabak pilav görmek kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine işarettir.

Kahve falında bir tabak pilav yemek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabakta pilav görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, derdin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tabakta pirinç pilavı görmek kendisine gelir getiren yolların açılacağına, verilen sözlerin tutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabak içinde altın görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabağın içinde yılan görmek maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir