AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabak içinde süt görmek

Kahve falında tabak içinde süt görmek

Kahve falında tabak içinde süt görmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, bir fitne çıkarmaya, sevgi dolu haberler alınacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, düzenin kurulacağına yorulur.

Kahve falında tabak içinde süt gördüyseniz:

  • Siz evli bir kadınsanız evinizde çok hızlı müdahale edilmesi gereken bazı durumlar olabilir.

Kahve falında tabak içinde süt görmek hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine delalettir.

Kahve falında tabakta süt görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında tabaktan süt içmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında tabak içinde pilav görmek istenen herşeye kavuşulacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine alamet eder.

Kahve falında tabak içinde altın görmek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında tabağın içinde balık görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine işarettir.

Kahve falında tabak içinde balık görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında tabak içinde yemek görmek bazı sorunlarla uğraşılacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir