AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabak görmek

Kahve falında tabak görmek

Kahve falında tabak görmek geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, önemli işler yapacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında tabak gördüyseniz:

  • Her alanda eşit alışveriş dengesini kurmanız istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Kahve falında tabak görmek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine yorulur.

Kahve falında tabakla yemek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabakta buğday görmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, işlerin rast gideceğine işaret eder.

Kahve falında tabakta nar görmek aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına inanılır.

Kahve falında bir tabak kiraz görmek toplum içindeki değerinin artacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına delalettir.

Kahve falında meyva tabağı görmek malını ve parasını sağlama alacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına tabir olunur.

Kahve falında tabak kırıldığını görmek daha iyi imkânlara sahip olacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çerez tabağı görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir