AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tabak kiraz görmek

Kahve falında bir tabak kiraz görmek

Kahve falında bir tabak kiraz görmek çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir tabak kiraz gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hatalarını yüzüne vurmanız ya da kuralların dışında işlerini veya hareketlerini ortaya çıkarmanız durumunda ortam gerilebilir.

Kahve falında tabakta kiraz görmek sevinçten adeta havalara uçacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir tabak kiraz görmek o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına işarettir.

Kahve falında kiraz ağacında kiraz görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında olgunlaşmamış kiraz görmek işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına işarettir.

Kahve falında kirazı dalından yemek çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kışın kiraz yemek dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine işarettir.

Kahve falında erik ve kiraz görmek beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalından kiraz koparmak kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir