AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyva tabağı görmek

Kahve falında meyva tabağı görmek

Kahve falında meyva tabağı görmek kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, prestij kazanılacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında meyva tabağı gördüyseniz:

  • Dikkatli olmanızı gerektiren bir diğer konuysa yakın çevrenizde olan kişilerle ilişkilerinizdir.

Kahve falında meyva tabağı görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dalından meyva koparmak bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında meyva ikram etmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ham meyva yemek üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden meyva almak alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, huzurlu günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük meyva görmek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine işarettir.

Kahve falında meyva çalmak zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına rivayet eder.

Kahve falında meyva satın almak hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir