AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabakla yemek

Kahve falında tabakla yemek

Kahve falında tabakla yemek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabakla yemek gördüyseniz:

  • Hemen her şeyi gereğinden çok abartma eğilimlerindesiniz.

Kahve falında tabak tabak yemek görmek fenalıkta bulunmaya, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabakla yemek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tabakta yemek yemek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabaktan yemek yemek onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aynı tabaktan yemek yediğini görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, korkularını yeneceğine yorulur.

Kahve falında tabak dolusu yemek kafasının boşalacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tabakla yemek vermek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir tabak tatlı yemek çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir