AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabakta nar görmek

Kahve falında tabakta nar görmek

Kahve falında tabakta nar görmek manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, bolluk ve bereketin artacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine rivayet eder.

Kahve falında tabakta nar gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinizi, ortaklıklarınızı ya da ilişkilerinizi daha net şekilde görmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında tabakta nar görmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor nar görmek işlerin devam edeceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında dalında nar görmek iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında nar temizlemek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında nar satmak bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında kabuklu nar görmek ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine yorulur.

Kahve falında elma ve nar görmek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında nar paylaşmak kötülüklerden uzak olacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir