AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabakta balık yemek

Kahve falında tabakta balık yemek

Kahve falında tabakta balık yemek yeni projelere atılacağına, saygınlığa, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabakta balık yemek gördüyseniz:

  • Yapılan hareketlere bir şekilde tepki vermeniz gerekebilir.

Kahve falında tabakta balık yemek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabakta pişmiş balık görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına işaret eder.

Kahve falında balık tabağı görmek hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında tabakta kızarmış balık görmek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına alamet eder.

Kahve falında tabakta çiğ balık görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına yorulur.

Kahve falında tabak içinde balık görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında tabakta balık görmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine işaret eder.

Kahve falında tabağın içinde balık görmek toparlanacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir