AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kağıda yazı yazmak

Kahve falında beyaz kağıda yazı yazmak

Kahve falında beyaz kağıda yazı yazmak çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kağıda yazı yazmak gördüyseniz:

  • Belli eğilimlerinizi veya ilgi alanınıza giren konuları derin şekilde araştırmanızda fayda var.

Kahve falında beyaz bir kağıda yazı yazmak pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine delalettir.

Kahve falında beyaz kağıta yazı yazmak evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz kağıda yazı yazmak sorunlarını halletmeyi bileceğine, ödeme güçlü çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kağıda yazı yazmak iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına inanılır.

Kahve falında boş kağıda yazı yazmak kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine yorulur.

Kahve falında kağıt üzerine yazı yazmak rahat nefes alınacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kağıda yazı yazdığını görmek bir fitne çıkarmaya, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kağıta yazı yazmak geçimin daha kolay hale geleceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir