AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı tabağı görmek

Kahve falında tatlı tabağı görmek

Kahve falında tatlı tabağı görmek çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, çok büyük bir işe girileceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı tabağı gördüyseniz:

  • Yaratıcı projelere dahil olabilir veya mevcut projeleri renklendirebilirsiniz.

Kahve falında tatlı tabağı görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir tabak tatlı görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında bir tabak tatlı yemek çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında tabakta tatlı görmek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine delalettir.

Kahve falında tabağa tatlı koymak büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, fakirlerin zenginleşeceğine delalet eder.

Kahve falında tabakta kırmızı elma görmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında yemek tabağı görmek kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına yorulur.

Kahve falında tabakta et görmek elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir