AnaSayfa / Genel / Kahve falında klozete sıçmak

Kahve falında klozete sıçmak

Kahve falında klozete sıçmak üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, makam edineceğine tabir olunur.

Kahve falında klozete sıçmak gördüyseniz:

  •  Bu anlamda seçeneklerinizin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında klozete sıçmak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oda içinde klozet görmek yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine yorulur.

Kahve falında klozete büyük tuvaletini yapmak hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında klozette su görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında klozet taşması görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına delalet eder.

Kahve falında klozette yıkanmak ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında klozette yılan görmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine işaret eder.

Kahve falında klozet taşımak elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir