AnaSayfa / Genel / Kahve falında poşete sıçmak

Kahve falında poşete sıçmak

Kahve falında poşete sıçmak itibar, makam ve söz sahibi olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında poşete sıçmak gördüyseniz:

  • İnsanlarla genel bir anlaşmazlığınız olabilir.

Kahve falında poşete sıçmak evindeki huzurunun yerine geleceğine, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sıcarken görmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında orta yere sıçmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, işlerinde yenilikler yapacağına inanılır.

Kahve falında donlara sıçmak emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Kahve falında odaya sıçmak esenlik bulup, mutlu olacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine inanılır.

Kahve falında klozete sıçmak başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, hayırlı işlerde yer alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ishal sıçmak atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı önüne sıçmak çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir