AnaSayfa / Genel / Kahve falında altına sıçmak

Kahve falında altına sıçmak

Kahve falında altına sıçmak büyük bir şansın elden kaçırılacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, şen kahkahalar atacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine delalettir.

Kahve falında altına sıçmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

Kahve falında altına sıçmak hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzına sıçmak aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında açık alana sıçmak aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz sıçmak yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin ortasına sıçmak kötü duygularını yeneceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Kahve falında sıçmak ve temizlemek dertlerin aşılacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında tabağa sıçmak kazancının da aynı oranda artacağına, hedeflerine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında dona sıçmak sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir