AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın üstüne çıkmak

Kahve falında arabanın üstüne çıkmak

Kahve falında arabanın üstüne çıkmak işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, kırılan kalplerin barışacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, yokluk çekeceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Yeni yerler keşfedebilir, ilginç kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında arabanın üstüne çıkmak sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında arabanın üstüne geldiğini görmek çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine rivayet eder.

Kahve falında arabanın üstüne oturmak yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, kişinin yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında arabanın üstüne binmek bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın üzerine çıkmak elindekini de bitireceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bulutların üstüne çıkmak mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında kadının üstüne çıkmak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında dağın üstüne çıkmak endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir