AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakal kesilmesini görmek

Kahve falında sakal kesilmesini görmek

Kahve falında sakal kesilmesini görmek sağlığının bozulmayacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında sakal kesilmesini gördüyseniz:

  • İlerlemeden önce mantıklı düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında sakalının kesildiğini görmek özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına inanılır.

Kahve falında birinin sakalının kesildiğini görmek rahat bir hayata kavuşacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında sakal kesilmesini görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakallı sarıklı dede görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına alamet eder.

Kahve falında kendi sakalını kesmek çeşitli tartışmalar yaşanacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş babasını sakallı görmek geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine yorulur.

Kahve falında karısını sakallı görmek elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadının yüzünde sakal çıktığını görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir