AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içine kaka yapmak

Kahve falında suyun içine kaka yapmak

Kahve falında suyun içine kaka yapmak uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, ömür boyu devam edeceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, beğenilen işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında suyun içine kaka yapmak gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğiniz kadarı için yola çıkmalısınız.

Kahve falında suya kaka yapmak dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, mal mülk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında suyun içine kaka yapmak işlerin hayırlı kapılar açacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında yürürken kaka yapmak çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının evine kaka yapmak kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında denize kaka yapmak endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine işarettir.

Kahve falında siyah kaka yapmak dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına delalet eder.

Kahve falında tabağa kaka yapmak barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lazımlığa kaka yapmak büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir