AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize kaka yapmak

Kahve falında denize kaka yapmak

Kahve falında denize kaka yapmak sıhhat kazanacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denize kaka yapmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilmesi kapıyı açık tutmalısınız.

Kahve falında denize kaka yapmak çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dışarı kaka yapmak onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, kişinin tek başına kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kiloduna kaka yapmak hayatının kötüleşmeye başlayacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üzerine kaka yapmak iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine inanılır.

Kahve falında bir yere kaka yapmak yeni bir ilişkiye başlayacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının evine kaka yapmak her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında siyah kaka yapmak zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına yorulur.

Kahve falında sarı kaka yapmak variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir