AnaSayfa / Genel / Kahve falında lazımlığa kaka yapmak

Kahve falında lazımlığa kaka yapmak

Kahve falında lazımlığa kaka yapmak uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, rakiplerini geride bırakacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, yeniden bir araya geleceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında lazımlığa kaka yapmak gördüyseniz:

  • Tek taraflı ortaklıklar, iş birlikleri veya ilişkiler karışıklıklara neden olabilir.

Kahve falında lazımlığa kaka yapmak böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine yorulur.

Kahve falında lazımlığa çiş yapmak kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında lazımlığa yapmak koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine rivayet eder.

Kahve falında lazımlık görmek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına işaret eder.

Kahve falında lazımlık temizlemek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında iç çamaşırına kaka yapmak sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine delalettir.

Kahve falında kakanı yapmak üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında suya kaka yapmak yeni bir eve ve semte taşınılacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir