AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabağa kaka yapmak

Kahve falında tabağa kaka yapmak

Kahve falında tabağa kaka yapmak önündeki engelleri aşamayacağına, geçim derdinin biteceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, hasret ve özlem gidereceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, yükünün azalacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına işaret eder.

Kahve falında tabağa kaka yapmak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapabileceğiniz değişimleri gözden geçirmek, kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olacak.

Kahve falında tabağa kaka yapmak lüks içinde olacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında tabakta kaka görmek olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, evliyseniz eşle iyi geçime alamet eder.

Kahve falında tabağa çiş yapmak yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iç çamaşırına kaka yapmak büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçeye kaka yapmak çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına delalettir.

Kahve falında lazımlığa kaka yapmak canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına delalettir.

Kahve falında her yere kaka yapmak aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında klozete kaka yapmak bereketli işler yapacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir