AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya kaka yapmak

Kahve falında suya kaka yapmak

Kahve falında suya kaka yapmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine delalettir.

Kahve falında suya kaka yapmak gördüyseniz:

  • Size yardım önerisinde bulunan kişiler, sözlerini yerine getirebilecek kapasite veya yetenekte olmayabilirler.

Kahve falında suya kaka yapmak büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında suyun içine kaka yapmak hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toplum içinde kaka yapmak çok güzel bir projenin geçirileceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dona kaka yapmak sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine işaret eder.

Kahve falında zorla kaka yapmak bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, mutluluğunun büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üstüne kaka yapmak çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, saygınlık kazanacağına işarettir.

Kahve falında leğene kaka yapmak aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, sağlık problemleri içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında sokakta kaka yapmak hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir