AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde yün yıkamak

Kahve falında suyun içinde yün yıkamak

Kahve falında suyun içinde yün yıkamak dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında suyun içinde yün yıkamak gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında ise, inişli çıkışlı durumlar, kararsızlıklar, net olmayan ortamlar, dalgınlıklar veya yanılgılar harekete geçmeyi, kararlar almayı zorlaştırabilir.

Kahve falında suyun içinde yün yıkamak aile hayatı içinde mutlu olunacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine işarettir.

Kahve falında suyun içinde yün görmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine alamet eder.

Kahve falında su içinde yün görmek yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde halı yıkamak tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında temiz suda yün yıkamak kalbini kıracağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına işaret eder.

Kahve falında suda yün yıkamak yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatak yünü yıkamak bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz yün yıkamak meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir