AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda yün yıkamak

Kahve falında suda yün yıkamak

Kahve falında suda yün yıkamak emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, işlerinin yoluna gireceğine, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, çok pişmanlık duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suda yün yıkamak gördüyseniz:

  • Yanlış bilgiler sizden faydalanmaya çalışan kişileri algılamanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında akar suda yün yıkamak günden günde daha fazla stres yapacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına tabir olunur.

Kahve falında suda yün yıkamak kirli işlere bulaşacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya yorulur.

Kahve falında temiz suda yün yıkamak kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suda yün görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yün yıkadığını görmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine alamet eder.

Kahve falında koyun yünü yıkadığını görmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, zorlukların günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında ırmakta yün yıkamak yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yün yatak yıkamak isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir