AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz suda yün yıkamak

Kahve falında temiz suda yün yıkamak

Kahve falında temiz suda yün yıkamak kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, şartlarının da zenginleşeceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz suda yün yıkamak gördüyseniz:

  • Birlikte geleceğe dönük önemli kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında temiz suda yün yıkamak iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca rivayet etmektedir.

Kahve falında suda yün yıkamak dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine delalettir.

Kahve falında akar suda yün yıkamak karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına delalettir.

Kahve falında temiz suda yeşillik yıkamak ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz suda halı yıkamak dertlerine derman bulacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında temiz suda elini yıkamak zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suda yün görmek yeni bir ortama girileceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına alamet eder.

Kahve falında temiz yün görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir