AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içinde yün görmek

Kahve falında su içinde yün görmek

Kahve falında su içinde yün görmek kazanılacak ve ele geçecek paraya, ancak yılmayacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında su içinde yün gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızın hoşlanacağınızı düşünerek yaptığı davranışlara ters tepki göstermeyin.

Kahve falında suyun içinde yün yıkamak rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su içinde yün görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde yün görmek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına yorulur.

Kahve falında çuval içinde yün görmek maddi gücünün yerine geleceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında evin içinde yün görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, gönül gözünün açılacağına işaret eder.

Kahve falında su ve yün görmek duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su içinde bıçak görmek gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına inanılır.

Kahve falında suyun içinde elma görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, darlığa düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir