AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yün yıkamak

Kahve falında beyaz yün yıkamak

Kahve falında beyaz yün yıkamak ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, fakirleşeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz yün yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla ısrarcı ya da iddiacı olmak yerine, sabırlı olmanız daha faydalı olabilir.

Kahve falında beyaz yün yıkamak gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında koyun yünü yıkadığını görmek ancak gireceği yolun da çetin olacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yün yıkadığını görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, zor zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yünü yıkamak onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ırmakta yün yıkamak kişinin afiyette kalacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akar suda yün yıkamak ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında suda yün yıkamak her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyun yünü yıkamak bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir