AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde yün görmek

Kahve falında suyun içinde yün görmek

Kahve falında suyun içinde yün görmek işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına alamet eder.

Kahve falında suyun içinde yün gördüyseniz:

  • Gerek zihinsel, gerekse fiziksel olarak son derece aktif durumdasınız.

Kahve falında suyun içinde yün yıkamak kısmetli kapıların açılacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine işaret eder.

Kahve falında suyun içinde yün görmek ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, mal kayıpları da yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su içinde yün görmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında evin içinde yün görmek kendisine istediklerini nasip edeceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çuval içinde yün görmek itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su ve yün görmek sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde koşmak kısmetin açılacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına alamet eder.

Kahve falında orman içinde su görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir