AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde civciv görmek

Kahve falında evin içinde civciv görmek

Kahve falında evin içinde civciv görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında evin içinde civciv gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere bir süredir ne istediğinizi ya da ne beklediğinizi anlatıyorsunuz.

Kahve falında evin içinde civciv görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına alamet eder.

Kahve falında ev içinde civciv görmek hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinde civciv görmek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına tabir olunur.

Kahve falında yumurtanın içinden civciv çıktığını görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında içinde civciv olan yumurta görmek yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yumurtanın içinde civciv görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yumurta içinde civciv görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinde civciv görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir