AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun dibinde yüzmek

Kahve falında suyun dibinde yüzmek

Kahve falında suyun dibinde yüzmek anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine yorulur.

Kahve falında suyun dibinde yüzmek gördüyseniz:

  • Aslında yapılacak çok şey varken, ısrarla aynı düşünceleri savunuyor veya bazı fikirlerinizde ısrarcı oluyor olabilirsiniz.

Kahve falında suyun dibinde yüzmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına yorulur.

Kahve falında denizin dibinden yüzmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz dibinde yüzmek elindeki işten büyük zararlar göreceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dipte yüzmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında havuzun dibinde yüzmek yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, hayırlı haberler getireceğine inanılır.

Kahve falında havuzun dibinden yüzmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin dibinde yüzmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında dipten yüzmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir