AnaSayfa / Genel / Kahve falında su taşması görmek

Kahve falında su taşması görmek

Kahve falında su taşması görmek atılan adımların boşa gideceğine, eğlenceli günler geçireceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su taşması gördüyseniz:

  • Değiştirilemeyecek şeyleri kabullenerek daha iyi hissedebilirsiniz.

Kahve falında suyun taşmasını görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suya taş atmak malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yağmur suyunun taştığını görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, umutların biteceğine delalettir.

Kahve falında taşan su görmek kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına inanılır.

Kahve falında suyun dibinde taş görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına yorulur.

Kahve falında taşlı su görmek dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata alamet eder.

Kahve falında kuyudan su taşması görmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmeden su taştığını görmek sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, insanları hak yoluna çağıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir