AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde taş görmek

Kahve falında suyun içinde taş görmek

Kahve falında suyun içinde taş görmek duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, hasretlerin biteceğine, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, ayrılanların kavuşacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında suyun içinde taş gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanın çevresiyle alakalı bir takım problemleri olabilir.

Kahve falında suyun içinde taş görmek başarı kaydedeceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinden taş toplamak yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su içinde taş görmek kazalardan ve belalardan korunacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına yorulur.

Kahve falında evin içinde taş görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pirincin içinde taş görmek en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin içinde beyaz taş görmek çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz içinde taş görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde çakıl taşı görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir