AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyu kapatmak

Kahve falında suyu kapatmak

Kahve falında suyu kapatmak kişinin yaşamının değişeceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında suyu kapatmak gördüyseniz:

  • Aşkta duygusallığınız devam edebilir.

Kahve falında musluktan akan suyu kapatmak türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına yorulur.

Kahve falında bakır kapta su görmek dünya ve ahiretinin güzel olmasına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabre su dökmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su vanasını kapatmak zenginlik sahibi olunacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine yorulur.

Kahve falında kapta su görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında kabeden su içmek saygın bir hayat yaşayacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında kap içinde su görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akan suyu kapatmak yönetici olacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir