AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakır kapta su görmek

Kahve falında bakır kapta su görmek

Kahve falında bakır kapta su görmek varolan borçların yakında ödeneceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, borçlarını ödeyeceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına, geçim derdi çekeceğine, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bakır kapta su gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda veya dış görünüşünüzde yapmanız gereken değişiklikler var.

Kahve falında bakır kapta su görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında bakır kapta yemek görmek durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına inanılır.

Kahve falında bakır kab görmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bakır kap görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, toparlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bakır kapta yemek yemek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bakır kap almak söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında içi su dolu bakır kazan görmek anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bakır kaptan su içmek daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, kısmetli bir işe atılmaya işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir