AnaSayfa / Genel / Kahve falında su vanasını kapatmak

Kahve falında su vanasını kapatmak

Kahve falında su vanasını kapatmak yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, hem işinde başarılı olacağına, garanti olacak makama oturacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su vanasını kapatmak gördüyseniz:

  • Kendi gelişiminizi veya evinizi ilgilendiren yatırımlar yapabilirsiniz.

Kahve falında su vanasını kapatmak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, borca batacağına delalettir.

Kahve falında vana kapatmak üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında su vanası açmak hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında su vanası görmek insanlarla karşı karşıya geleceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vana görmek insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vana gitmek bereket ve zenginliğe kavuşacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine yorulur.

Kahve falında vana açmak hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında su dolu kab görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir