Kahve falında kap içinde su görmek

Kahve falında kap içinde su görmek fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, yeni malların alınacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kap içinde su gördüyseniz:

  • Mevcut ilişkilerinizde olumlu gelişmeler söz konusu olabilir, işe yaramayan ilişkilerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında kabın içinde su görmek hayatında yokluğun başgöstereceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kap içinde su görmek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine alamet eder.

Kahve falında kabeyi su içinde görmek aksi takdirde çaresiz kalacağına, hayırlı işlere girişileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kabın içinde su görmek tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, helal kazanca sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabenin içinde olmak isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabenin içinde dua etmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında kabenin içinde görmek işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine inanılır.

Kahve falında ayın içinde kabeyi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top