AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyla yüz yıkamak

Kahve falında suyla yüz yıkamak

Kahve falında suyla yüz yıkamak gülen yüzünün hiç solmayacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına, büyük adımlar atılacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, başarının ve mutluluğun geleceğine inanılır.

Kahve falında suyla yüz yıkamak gördüyseniz:

  • Ufak tefek yalanlar başınıza büyük dertler açabilir.

Kahve falında sıcak suyla yüzünü yıkamak zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında suyla yüzünü yıkamak yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyla elini yüzünü yıkamak sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında temiz suyla yüzünü yıkamak kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında yağmur suyuyla yüzünü yıkamak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine inanılır.

Kahve falında yağmur suyuyla yüz yıkamak büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyla yüz yıkamak işlerinde atılıma geçeceğine, çok kötü günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz suyuyla yüz yıkamak sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir