AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak suyla yüzünü yıkamak

Kahve falında sıcak suyla yüzünü yıkamak

Kahve falında sıcak suyla yüzünü yıkamak sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, bereketli işler yapılacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, umutlarının da tükeneceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sıcak suyla yüzünü yıkamak gördüyseniz:

  • Sempatikliğiniz ilgi çekiyor.

Kahve falında sıcak suyla yüzünü yıkamak aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında sıcak suyla el yıkamak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işarettir.

Kahve falında sıcak suyla ayak yıkamak ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında deniz suyuyla yüzünü yıkamak sahip olduklarının kıymetini bileceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz suyuyla yüz yıkamak mutluluğun aileye geri döneceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına yorulur.

Kahve falında yağmur suyuyla yüz yıkamak meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında yüzünü suyla yıkamak hazırdan yemek zorunda kalacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında temiz suyla yüzünü yıkamak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir